Innervägg, skiljevägg eller mellanvägg

...oavsett vad du kallar det så kan vi bygga det!

Orange innervägg som skiljer av ett kök

Rumsavdelare

Här på JK Stockholmssnickare vet vi att en snygg innervägg kan få din lägenhet att se både bättre och större ut, och bygger alltid innerväggarna så att de följer din egen stil likaväl som lägenhetens.

Innerväggar - även kallade skiljeväggar, mellanväggar eller rumsavdelare - kan se ut i princip hur du vill, allt från enkla avskärmande gipsväggar till tyngre helt isolerade rumsavskiljare.

Det går att lägga till fönster för att få in ljus, och förhindra insyn med hjälp av frostat glas. Vill du ha en dörr att stänga om dig eller en skjutdörr att dra för så ordnar vi självklart det också.

Grå rumsavdelare i hus i Stockholm

Montering av innervägg

Vid uppsättning av innerväggar är det vissa saker man måste tänka på - din bostadsrättsförening kan till exempel ha riktlinjer som måste följas beroende på vilken typ av golv du har under den blivande skiljeväggen. Alla sådana frågor och funderingar kan du lugnt gå igenom med oss långt innan bygget tar sin start.

Utförande

Innerväggarna går att bygga i många olika utföranden och vi hjälper gärna till med förslag på vilken typ av design och material som passar just din lägenhet bäst.

Har du egna önskemål eller kanske en färdig bild i huvudet över hur du vill att väggen ska se ut? Då så ser vi till att ta dina tankar direkt från planeringsstadiet till verkligheten.