Renovera badrum

Höj intrycket av hela huset med ett nytt och fräscht badrum!

En badrumsrenovering kan kännas som ett stort projekt, men känslan när den är klar och du stiger in i ditt uppdaterade, nyrenoverade badrum brukar slå det mesta.

De renoveringar vi gör beror oftast på att du som kund vill ha ett fräschare badrum, men det är inte heller ovanligt att du vänder dig till oss för att ditt badrum är såpass till åren att tätskiktet börjat bli dåligt och du kanske oroar dig för vattenskador.

Planering inför renoveringen

Vid badrumsrenoveringar gör vi alltid ett kostnadsfritt första besök där du berättar vad du har tänkt och vi kommer med inputs och frågor.

Här går vi bland annat igenom om du vill att dusch eller toalett ska byta plats, om golvbrunnen behöver bytas samt alla mindre detaljer som spotlights, förvaring, beslut om golvvärme och liknande.

Allt för att planeringen ska bli helt korrekt och genomförbar inom satt tidsplan och budget.

Teamet hos JK Snickeri

JK Stockholmssnickare bistår dig med alla hantverkare du behöver under din renovering, och oavsett om det rör sig om elektriker, plattsättare, snickare eller andra områden så kan du alltid känna dig trygg eftersom vi utan undantag endast använder oss av certifierade hantverkare.