Montera kök

Dags att rusta upp eller helrenovera?

Rusta upp köket

Ofta kan man komma långt med några mindre förändringar - att byta bänkskiva, sätta upp nytt kakel eller byta luckor på köksskåpen brukar till exempel hjälpa till att få en mycket fräshare look i köket.

I vår verkstad kan vi även snickra till specialbyggda hyllor och förvaringsställ, om du har någon outnyttjad del av köket där inga av dina vanliga köksmöbler passar in.

...eller renovera det?

Ibland vill man bara riva ut allt och börja om från början. Kanske lägga nytt golv, sätta nytt kakel, måla om väggar och tak, byta ut köksskåp, flytta på diskmaskinen, ändra belysning... Önskelistan brukar kunna göras lång när det kommer till renovering av kök!

Inför köksrenoveringar gör vi alltid ett kostnadsfritt första besök och därefter lämnar vi en offert som rymmer allt och alla som behövs för att nå det slutresultat du är ute efter. Det betyder att om både snickare, elektriker och rörmokare behövs för att få jobbet klart så finns den sammanagda kostnaden för alla dessa i offerten.

Det är viktigt för oss att du som kund alltid får en tydligt och korrekt prisuppskattning från start, och med oss på JK Snickare behöver du därför aldrig vara orolig för att det ska tillkomma kostnader under arbetets gång.

Att tänka på vid renovering av kök

Det är alltid kul att drömma sig bort till hur det perfekta köket skulle se ut - men det perfekta köket skiljer sig så klart från person till person. Vill du ha ett kök precis efter dina egna önskemål så kan vi platsbygga allt som behövs, och har du en relativt färdig köksinredning i åtanke så finns vi här för att montera upp och ihop den.

Vill du flytta vitvaror, som kylskåp eller diskmaskin, är det viktigt att i god tid alltid kolla upp att den nya placeringen fungerar när det kommer till rör, el och vatten.

Kökstillverkare hjälper dig oftast att rita upp köket och har bra koll på olika tillbehör som kan passa in, det kan dock vara bra att ha i åtanke att priser och kvalité kan skilja väldigt mycket mellan olika tillverkare så jämför gärna mellan några olika innan du bestämmer dig.

Så går en köksrenovering till

Vi kommer förbi på ett kostnadsfritt platsbesök och om du vill spånar vi tillsammans på olika idéer och lösningar för allt du vill ha gjort. Därefter lämnar vi en offert.

Sedan är det dags för själva arbetet att dra igång. Vi river ut allt gammalt och tar självklart hand om tillhörande byggavfall. Därefter förbereder vi rör och el till det nya köket.

När det förberedande arbetet är klart så monteras det nya köket upp, bänkskivan plattsätts och väggar och tak målas om. Innan vi lämnar städar vi alltid av ordentligt så att du kliver rakt in i ditt nya, rena och fräscha kök.

Montera köksskåp

Att byta ut sina köksskåp känns ofta som att det landar mittemellan en mindre renovering och en enklare upprustning av köket.

Det kan också låta ganska enkelt gjort men vara lite svårare när det väl är dags. Om så är fallet är det bara att höra av dig till oss - oavsett om du handlat dina köksskåp från IKEA, Ballingslöv, Marbodal, Kvik eller någon annan så hjälper vi dig att få upp dom snyggt.